پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز

آخرین وضعیت پرداخت وام ودیعه مسکن توسط بانک ها

آخرین وضعیت پرداخت وام ودیعه مسکن توسط بانک ها با وجود این که ستاد ملی کرونا ثبت نام وام ودیعه مسکن را تا پایان آذر ماه تمدید کرده است اما برخی از بانک های به بهانه تکمیل ظرفیت از پرداخت این وام به متقاضیان امتناع می کنند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۲ - ۱۶ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 08
کد خبر: ۱۰۴۸۱۴

به گزارش راهبرد معاصر ثبت نام  دریافت تسهیلات کمک ودیعه مسکن از اواسط خرداد ماه آغاز شده و در نهایت مهلت ثبت نام تا آذرماه تمدید شده است.

براساس این گزارش تمامی مستاجران واجد شرایط دریافت تسهیلات کمک ودیعه مسکن می­‌توانند  برای ثبت نام به سامانه https://tem.mrud.ir/ مراجعه و نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

 در پی افزایش تعداد متقاضیان وام ودیعه مسکن، بانک مرکزی به عنوان متولی اصلی پرداخت این تسهیلات در  (۱۱ مهرماه ۱۴۰۰) بخشنامه‌ای در رابطه با تمدید مهلت ثبت نام متقاضیان این وام تا پایان آذرماه صادر کرد، همچنین در این بخشنامه بانک‌های عامل در این زمینه را ملزم پرداخت این تسهیلات تا پایان بهمن ماه کرد.

اما متاسفانه پیگیری های خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان طی چند روز اخیر حاکی از آن است که متقاضیان در ادوار قبل هنوز با مشکلات بانکی زیادی دست و پنجه نرم می کنند و در بسیاری از موارد ثبت نام در این سامانه به دلیل اتمام اعتبار بانک و نبودن امکان انتخاب شعبه  نیمه تمام باقی می ماند. 

وام ودیعه مسکن کماکان پرداخت نمی‌شود

به نظر می رسد بانک ها در حال حاضر تمایلی برای اصلاح رویه پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن ندارند و با گذشت هفته ها از ثبت نام وام ودیعه  هنوز بانک ها اجازه تعیین شعبه بانکی را در روند ثبت نام در سامانه نمی دهند و متقاضیان در این مرحله سردرگم می مانند و برخی افراد هم منصرف می شوند.

محمودزاده معاون وزیر راه و شهرسازی  در این خصوص به خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: آمارها نشان می دهند که بانک‌ها در پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن همکاری لازم را انجام نمی‌دهند.

او افزود: در حال حاضر از سهمیه ۱۰ هزار میلیارد تومان بخش کوچکی پرداخت شده است.

محمودزاده به بیان اینکه اعتبار تسهیلات وام ودیعه مسکن به صورت کامل پرداخت شده بنابراین بانک‌ها نباید به هیچ عنوان اعلام کنند که ظرفیت و یا سهمیه برای پرداخت تسهیلات تکمیل شده است، گفت: معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی این موضوع را همواره از بانک مرکزی و ستاد ملی مقابله با کرونا پیگیری کرده چرا که عددی که برای این تسهیلات پرداخت شده با عدد که به عنوان اعتبار تخصیص یافته مورد تایید نیست./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار